Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Joghurtos padlizsán

2009.04.16

Hozzávalók:

1 db nagyobb padlizsán,

 2 pohár joghurt,

 2 gerezd fokhagyma,

 2dl olivaolaj,

 só

 

 Elkészítés:

A padlizsánt kockákra vágod,a fokhagymát összepréseled fokhagymanyomón. A padlizsánt besózod, és hagyod kb. 10 percig állni. Ezalatt az olivaolajat elkevered az összepréselt fokhagymával. A padlizsánt lecsepedteted, leitatod papírtörlőn, aztán belekevered a fokhagymás olajba, majd kisütöd egy teflonserpenyőszerűségben. Ha kihűlt, akkor belekevered a joghurtba és kicsit ízlés szerint sózod. Nagyon finom. (én mindig natur Aktiviával csinálom)

 

Török gyorsétkezdékben mindig ilyet szoktam enni, ennek találtam ki a házi változatát, nem annyira fini, mint az eredeti, gondolom ahhoz minőségibb joghurt kéne, de ez is nagyon finom.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Képgaléria



Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>