Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Piros, ropogós csirkecomb

2009.05.04

Kép 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:

1 kg csirke alkatrész (comb, mell, ki mit szeret)

1 sütőzacskó

5-6 gerezd fokhagyma

só, bors, piros paprika (őrölt fűszer)

2 szál petrezselyem zöld

morzsolt majoranna

olivaolaj

1 evőkanál mustár

Elkészítés:

A fokhagymát péppé zúzzuk, összekeverjük a fűszerekkel, az apróra vágott petrezselyemmel és a morzsolt majorannával, valamint a mustárral és az olivaolajjal. A csirkét megtiszítjuk, kicsit beirdaljuk és besózzuk, aztán jól bekenjük a páccal. Az egészet beleöntjük egy sütőzacskóba, amit lezárunk, de néhány helyen megszúrkáljuk. Egy tepsibe rakjuk és előmelegített, 200C-os sütőben sütjük kb. 50 percig.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Képgaléria



Archívum

Naptár
<< Június / 2017 >>