Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rántott zöldségek

2009.06.07

Kép 

 

 

 

 

 

 

 

Igazából ez most nem igazi recept, mert panírozni mindenki tud :) (liszt, tojás, zsemlemorzsa a helyes sorrend, a tojást kevés sóval fel kell verni villával, mindegyikben átforgatni a panírozandó dolgot). Azt szerettem volna csak leírni, hogy én milyen zöldségeket szoktam kirántani:

padlizsán (karikára vágom, héjastól, besózom)

cukkini (karikára vágom, héjastól, besózom)

tök (karikára vágom, héj nélkül, ha zsenge a magház bennehagyom a magot, ha nem akkor kimagozom, besózom)

krumpli (karikára vágom, besózom, előtte megpucolom)

hagyma (megpucolom, karikára vágom, besózom)

karfiol (rózsáira szedve, sós vízben megfőzöm előtte)

gomba (megpucolom - én mindig, bár eredetileg csak jól meg kell mosni, besózom)

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Képgaléria



Archívum

Naptár
<< November / 2018 >>