Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hamis Waldorf sali

2009.04.16

Hozzávalók.

1 pohár joghurt,

egy kisebb fej jégsali fele

, egy kisebb zeller fele

, egy alma fele

, egy marék dió

, olivaolaj

, fél citrom leve

, só

 

Elkészítés:

 

A jégsalit kisebb darabokra tépkeded, a zellert csíkokra vágod, az almát kockákra, miután kimagvaltad (pucolni én nem szoktam, szeretem a héját). A diót durvára vágod. Az egészet összekevered olivaolajjal, a fél citrom levével, ízlés szerint sóval, az egészet leborítod joghurttal.

 

Nagyon gyorsan elkészül, és nagyon könnyű vacsora. Elég sokszor vacsorázom ezt, mikor rádöbbenek, hogy jajdemilyenkövérvagyok már megint. :)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Képgaléria



Archívum

Naptár
<< Június / 2017 >>